Τι είναι ο Sónar?

Από το 1994, το Sónar είναι ένα πρωτοποριακό πολιτιστικό γεγονός με μοναδική μορφή και περιεχόμενο. Η έξοχη φήμη του ως σημείου αναφοράς για τα διεθνή φεστιβάλ, οφείλεται στην έμφαση στη διαχείριση, συνδυάζοντας παιχνιδιάρικη φύση, πρωτοπορία και πειραματισμό με τις τελευταίες τάσεις στη χορευτική και ηλεκτρονική μουσική.

Σχετικά με το Sónar

Στην αιχμή της ηλεκτρονικής μουσικής και των αλληλεπιδράσεων της με τον ψηφιακό πολιτισμό, το Sónar κατορθώνει να ενώσει καθιερωμένους καλλιτέχνες με ανερχόμενα ταλέντα σε όλους τους τομείς της μουσικής και οπτικοακουστικής παραγωγής.


Οι ιδρυτικές αξίες του Sónar έχουν καθορίσει το φεστιβάλ από την έναρξή του: η σχέση δημιουργικότητας και τεχνολογίας, η δέσμευσή του να είναι ένα παγκόσμιο γεγονός και σημείο συνάντησης για δημιουργικούς ανθρώπους από διαφορετικούς κλάδους και κοινότητες.

Από το 2002, το Sónar έχει οργανώσει περισσότερα από 50 events σε πολλά μέρη του κόσμου, προσαρμόζοντας τη φιλοσοφία του Sónar σε μοναδικούς χώρους και προωθώντας το πιο ενδιαφέρον τοπικό ταλέντο και τη σκηνή στην πόλη όπου λαμβάνει χώρα.